Valmistaudu KoneAgriaan

Varaudu KoneAgrian markkinointiin hyvissä ajoin ja lähde suunnittelemaan onnistunutta kokonaisuutta yhdessä Farmitin ja Mediafarmin kanssa! Kesä ja syksy ovat parasta aikaa kuvata ja tuottaa laadukasta materiaalia loppukauden ja ensi vuoden markkinointiin myös messuja silmällä pitäen.

Toimittajatyöt

Ammattitaitoiset sisällöntuottajamme kirjoittavat laadukkaita ja myyviä tekstejä yrityksesi tuotteista ja palveluista hyödynnettäväksi esimerkiksi lehtiartikkeleissa, esitteissä, nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Teemme työmme luottamuksellisesti, joten uutuuksiakin käsittelevät sisällöt pysyvät salassa julkistukseen asti.

Esitteet, taitot ja muu graafinen materiaali

Autamme myös graafisen materiaalin tuottamisessa messuille ja muuhun markkinointiin niin printtinä kuin verkkoonkin. Voimme tehdä julkaisut alusta loppuun tai toimittamistanne valmiista materiaaleista.

Printtimainonta

Tehosta kampanjoitasi yhdistelemällä sähköistä ja perinteistä printtiä! Käytännön Maamies- ja KMVet- ammattilehtien mainokset yhdistettynä Farmitin sähköisiin kanaviin takaavat parhaan ja tehokkaimman mahdollisen näkyvyyden tuotteellesi tai palvelullesi. Lisäksi yhteishankintana pystymme tarjoamaan paketin kustannustehokkaasti.

Stillkuvaus

Aina samat kuvat esitteissä? Olisiko aika päivittää kuvapankkia? Varmista tuotteiden ja palveluiden myynti laadukkailla kuvilla. Taivaskaan ei ole rajana, sillä kuvien otto onnistuu myös ammattikäyttöön suunnitellulla ilmakuvauskopterilla.

Videointipalvelut

Videotuotanto

Jäikö viime vuonna kuvaamatta kone-esittely, tuoteuutuus, parhaat tarjoukset tai asiantuntijan tärkeät vinkit? Tarjoamme videointipalvelua, jolla saat asiantuntevaa osaamista ammattikalustolla. Kuvattu materiaali editoidaan räätälöidysti markkinointiinne sopivaksi kokonaisuudeksi.

Livestriimit messuilla

Ota messuilta parhaat palat talteen ja mahdollista asiakkaille etäyhteys ajankohtaisiin aiheisiin. Livestriimaus sopii erityisen hyvin seminaareihin ja luentoihin, mutta asiantuntijan haastattelu messuosastolla onnistuu myös vaivatta.

Editointi valmiista materiaalista

Voit myös välittää meille valmista videoitua tai valokuvattua materiaalia, jonka editoimme valmiiksi kokonaisuudeksi puolestasi.

 

Ota yhteyttä ja laita ovipumppu laulamaan tehokkaalla mainonnalla!

 

Antti Pesonen

+358 50 320 7936

antti.pesonen@farmit.net 

 

Videointipalvelut

Oskari Virtanen

+358 40 742 7763

info@mediafarmi.fi